Om du ser råttor på föreningens område, och i synnerhet i närheten av ditt hus: kontakta Nomor https://www.nomor.se/  omgående. Då kommer de ut och placerar ut råttgift i boxar. Du behöver inte betala för besöket, då det ingår i föreningens försäkring. 
 
Läs hela inlägget »

Planerar du att skaffa elbil? Isåfall behöver du först kontakta styrelsen för att få information om huruvida det är möjligt att ladda din typ av bil i föreningen, och vilka villkor som gäller för detta, då det bland annat är förenat med en tilläggsavgift, men också pga de tekniska begränsningar som finns i föreningens carports. 

Läs hela inlägget »

De medlemmar som ser tv-utbudet analogt kommer att beröras när Comhem släcker det analoga nätet i september. De som använder Comhems ​analoga sändningar (alltså inte har en tivobox) kommer att få svart i rutan 8 september. Om du berörs av detta pågår det enligt information till styrelsen en informationskampanj från Comhem i form av en rullande text i rutan. Ser man ingen sådan text är kanalen man tittar på inte berörd.

Om du är osäker på om du berörs, kontakta Comhems kundtjänst på telefonnummer 90 222.

Läs hela inlägget »

På grund av rådande omständigheter med den pågående pandemin har vi beslutat att senarelägga föreningens årsstämma, och dessutom lägga den utomhus. Årets stämma kommer att ske 2 juni, med 3 juni som reservdatum i händelse av ösregn. Kallelse skickas senare, då den inte får skickas ut tidigare än en månad innan stämman. 
Sista datum för motioner är 12 april.

Läs hela inlägget »
Etiketter: årsstämma

Den 18 april är det dags för vårens städdag. Samling vid tvättstugan kl.09.30,. Varmt välkomna!

Som vanligt kommer det att finnas continers på plats. Vi vill påminna oma tt det inte är tillåtet att kasta tryckimpregnerat virke, däck,batterier elektronik (gäller även gamla kablrar, glödlampor etc) och  kemisk-tekniska produkter som t.ex färg, då detta resulterar i stora straffavgifter för föreningen.

Läs hela inlägget »

Är du intresserad av att hjälpa till med styrelsearbetet?
Har du ett brinnande intresse för att bidra till ett bra boende för föreningens medlemmar, eller kan du till exempel bidra med pecialkunskap inom något område? Styrelsen har möte på tisdagar ungefär en gång i månaden. Vid intresse: Kontakta Emma Nordling, T31, i valberedningen, på 076-1290703.

Läs hela inlägget »

Årsstämman flyttad
På grund av det rådande läget med coronaviruset har vi skjutit upp årets stämma, och kommer att förlägga den utomhus senare under våren. Vi återkommer om nytt  datum för årsstämma samt datum för motioner så fort som möjligt.
 

Läs hela inlägget »

Dags för vattenavläsning och kontroll av brandvarnare!

Onsdag den 15/1 kl.19.00-21.30 (ungefärlig tid) är det dags för den årliga vattenavläsningen, samt kontroll av att det finns fungerande brandvarnare i alla föreningens hushåll.
Tänk på att röja undan i god tid så att det går lätt för den styrelsemedlem som besöker dig att nå fram till din vattentätare.
Om du inte har möjlighet att vara hemma vid det aktuella tillfället, mejla föreningens infobox, info@vibygarden2.se .

Läs hela inlägget »
Etiketter: vattenavläsning

Välkomna på höstens städdag, lördag den 19 oktober klockan 09.30. Vi samlas vid föreningens nya flaggstång, vid tvättstugan. Föreningen bjuder i vanlig ordning på fika och korv till alla medverkande vid lunchtid.
Välkomna!
/Styrelsen

Läs hela inlägget »