De medlemmar som ser tv-utbudet analogt kommer att beröras när Comhem släcker det analoga nätet i september. De som använder Comhems ​analoga sändningar (alltså inte har en tivobox) kommer att få svart i rutan 8 september. Om du berörs av detta pågår det enligt information till styrelsen en informationskampanj från Comhem i form av en rullande text i rutan. Ser man ingen sådan text är kanalen man tittar på inte berörd.

Om du är osäker på om du berörs, kontakta Comhems kundtjänst på telefonnummer 90 222.

Läs hela inlägget »

På grund av rådande omständigheter med den pågående pandemin har vi beslutat att senarelägga föreningens årsstämma, och dessutom lägga den utomhus. Årets stämma kommer att ske 2 juni, med 3 juni som reservdatum i händelse av ösregn. Kallelse skickas senare, då den inte får skickas ut tidigare än en månad innan stämman. 
Sista datum för motioner är 12 april.

Läs hela inlägget »
Etiketter: årsstämma

Den 18 april är det dags för vårens städdag. Samling vid tvättstugan kl.09.30,. Varmt välkomna!

Som vanligt kommer det att finnas continers på plats. Vi vill påminna oma tt det inte är tillåtet att kasta tryckimpregnerat virke, däck,batterier elektronik (gäller även gamla kablrar, glödlampor etc) och  kemisk-tekniska produkter som t.ex färg, då detta resulterar i stora straffavgifter för föreningen.

Läs hela inlägget »

Är du intresserad av att hjälpa till med styrelsearbetet?
Har du ett brinnande intresse för att bidra till ett bra boende för föreningens medlemmar, eller kan du till exempel bidra med pecialkunskap inom något område? Styrelsen har möte på tisdagar ungefär en gång i månaden. Vid intresse: Kontakta Emma Nordling, T31, i valberedningen, på 076-1290703.

Läs hela inlägget »

Årsstämman flyttad
På grund av det rådande läget med coronaviruset har vi skjutit upp årets stämma, och kommer att förlägga den utomhus senare under våren. Vi återkommer om nytt  datum för årsstämma samt datum för motioner så fort som möjligt.
 

Läs hela inlägget »

Dags för vattenavläsning och kontroll av brandvarnare!

Onsdag den 15/1 kl.19.00-21.30 (ungefärlig tid) är det dags för den årliga vattenavläsningen, samt kontroll av att det finns fungerande brandvarnare i alla föreningens hushåll.
Tänk på att röja undan i god tid så att det går lätt för den styrelsemedlem som besöker dig att nå fram till din vattentätare.
Om du inte har möjlighet att vara hemma vid det aktuella tillfället, mejla föreningens infobox, info@vibygarden2.se .

Läs hela inlägget »
Etiketter: vattenavläsning

Välkomna på höstens städdag, lördag den 19 oktober klockan 09.30. Vi samlas vid föreningens nya flaggstång, vid tvättstugan. Föreningen bjuder i vanlig ordning på fika och korv till alla medverkande vid lunchtid.
Välkomna!
/Styrelsen

Läs hela inlägget »

Här fyller du i din vattenavläsning: https://bit.ly/2kyZX2C 
Vi är tacksamma om du skickar in uppgifterna senast den 15 oktober.
Glöm inte att även kontrollera din brandvarnare!

Läs hela inlägget »
Etiketter: vattenavläsning

Den 15-17 april kommer ett företag att blåsa ut gruset ut från gräskanterna och sopa upp gruset på våra gångvägar med sopbil.

Det här behöver du som medlem hjälpa till med för att det ska bli vårfint i föreningen:
Senast måndag morgon behöver du sopa ut gruset från din egen carportplats. Gruset ska läggas 1 meter bakom din bil, på den gemensamma ytan utanför parkeringsrutan. (Det ska inte läggas i högar, låt det vara i strängar eller bara sopa ut det.)  Detsamma gäller för er som har extrabilar eller gäster på gästparkeringarna.
Det grus som inte är utsopat på måndag ansvarar medlemmen själv för att sopa ut och lägga i containtern på städdagen 4 maj.

Detta arrangemang blev mycket lyckat ifjol och vi ser fram emot att få det rent och grusfritt snart igen!

Läs hela inlägget »