Fönstermålning+dörrbyten

Fönstermålningen är igång. Andrés måleri aviserar själva, senast tre dagar innan om de behöver tillgång till ditt hus. Vi hoppas att alla som har fönster i de berörda väderstrecken meddelat föreningens mejl/Birgitta Gure enligt tidigare instruktioner om ni inte har möjlighet att vara hemma/lämna ifrån er nycklar under perioden.

Målningen är tyvärr försenad och beräknas pågå t.o.m den 15 juli.

Bytet av förrådsdörrar är tyvärr också försenat och kommer igång under vecka 27. Snickaren , Magnus Zacke,och hans företag Bygg Om och Till AB, kommer också att montera plåtar över samtliga förrådsdörrar, för att de ska tåla väder och vind bättre. Även han aviserar själv i brevlådan när/om han behöver tillgång till förråden. Vi är medvetna om att det i många fall krockar med semestrarna, och hoppas att det går att lösa i mesta möjliga mån iallafall.