Brytskydd för dörrar

Inbrottsskydd
 
Under senare tid har det förekommit inbrott i Viby med omnejd liksom i föreningen. Ofta tar sig tjuvarna in genom att bryta upp ytter- eller altandörrarna. Ett effektivt sätt att göra det svårare att bryta upp dörrar är att montera en brytlist som gör att det inte går att få in ett brytverktyg mellan dörr och karm.
 
För att förenkla för medlemmarna i föreningen att installera brytlister har styrelsen förhandlat fram ett bra pris av företaget ProPrevent. Priset är 3300 SEK för både ytter- och altandörr och 1850 SEK för endast en av dörrarna. Priset gäller inklusive montering och moms. Rotavdrag är inte avdraget utan görs av respektive medlem. Priset gäller t o m 2018.
 
Medlemmar som önskar ta del av erbjudandet kontaktar själva ProPrevent och kommer överens om installation och står själva för installationskostnaden. Enklast är att skicka ett mail till epostadressen nedan så ringer de upp och bokar ett möte.
 
Offert: PP-1205-03
Kontaktperson: Jakob Löfgren
Telefon: 08-50 66 70 70
Epost: kundtjanst@proprevent.se
www.proprevent.se

Etiketter: säkerhet